Zambet de copil

4

Un zambet de copil poate aduce mii de zambete altor copii.

 

imagine buton adauga
 
Colgate si Zibo.ro te provoaca sa incarci cat mai multe poze cu copilul tau zambind. Pentru fiecare poza incarcata pe Zibo.ro si inscrisa in concursul "Zambet de copil", Colgate va oferi un produs catre Crucea Rosie Romana.
 
1 fotografie cu copilul tau = un produs donat de Colgate catre Crucea Rosie

 La descriere va rugam sa treceti numele parintilor si localitatea, precum si o descriere cat mai completa a imaginii.

 
 La acest concurs NU se voteaza !


Primii trei ziborieni care vor incarca cele mai multe fotografii vor primi fiecare cate un sistem complet de ingrijire orala (formate din 1 pasta de dinti adulti Colgate Total+1 pasta copii Colgate   Smiles, 1 periuta adulti+1 periuta copii Colgate Smiles, 1 apa de gura adulti Colgate Plax Multi Protection+1 apa de gura copii Colgate Plax Magic, 1 flacon ata dentara).

 
Nota! Vor fi luate in calcul doar pozele care au descrierea completa (numele parintilor si localitatea, precum si o descriere cat mai completa a imaginii).
 
 
pasta de dinti copii periuta adulti 
 imagine apa de gura adulti    imagine ata dentara
 
 

Campania se incheie pe 7 octombrie 2012.
 

Prin tragere la sorti Zibo.ro va acorda unui ziborian un bonus de 7.000 de zibari. Mai multe fotografii incarcate, mai multe sanse de castig.
 
 
Afla aici care sunt ziborienii castigatori ai concursului "Zambet de copil".
 
 
Zambeste si daruiste! 
   
Dragi parinti,
 
Aceasta campanie poate aduce bucurie multor copii din Romania. De aceea, va invitam sa intrati pe aplicatia "Ajutam Romania sa zambeasca" de pe Facebook si sa incarcati cat mai multe poze cu voi si copiii vostri.
 
Castiga bucuria copiilor.
 
 
zambet - poze

Ai uitat parola?


ZIBOGAZETTE

Abonează-te ACUM la newsletter!