"Saptamana familiei, saptamana fara TV!"

0

Concurs poze copii din Saptamana familiei


"Saptamana familiei, saptamana fara TV" va avea loc in perioada 11-16 aprilie.  

Vezi AICI cei 10 pasi pentru inscrierea in "Saptamana familiei, saptamana fara TV"

Participa si castiga o excursie cu Adventure Camps.

Concurs poze copii

Surprinde imagini sugestive din timpul actiunilor desfasurate in “Saptamana familiei, saptamana fara TV” si incarca-le pe www.zibo.ro in concurs poze copii, dedicat primei editii a actiunii. Inscrie-le la concursul “Saptamana familiei, saptamana fara TV!” Toti participantii care vor incarca imagini vor primi in contul personal de pe zibo.ro “Diploma de participare”, iar cei 10 finalisti “Diploma de excelenta”. Acestea vor fi completate cu numele utilizatorului si scoala de care apartin. Va rugam sa descrieti pe larg actiunile organizate.

AICI poti descarca parteneriatul pentru scoli si gradinite. Dupa completare si scanare, trimiteti copie scanata pe invatamant@zibo.ro. Este suficienta semnarea unui singur parteneriat pentru fiecare scoala.

Primele 10 imagini din concursul cu poze copii clasate in functie de numarul de voturi, vor desemna castigatorii concursului. Acestia (castigatorii) pot fi grupuri formate dintr-o clasa sau un alt grup de maxim 25 de copii care apar in imaginea respectiva.

Toate cele 10 grupuri castigatoare din concursul cu poze copii vor primi o excursie de o zi organizata pe 15 mai 2011 din partea Adventure Camps. Locatiile pentru excursii vor fi specificate dupa aflarea celor 10 grupuri castigatoare pana in data de 9 mai 2011.

Imaginile pot fi incarcate pana in data de 28 aprilie, iar votarea se va incheia in data de 2 mai 2011, ora 16:00.

Vezi AICI cum poti castiga zibari pentru votarea materialelor preferate. 

Sustine si TU "Saptamana familiei, saptamana fara TV"

Important! Daca un utilizator va avea doua poze intrate in top 10, va beneficia de o excursie pentru un singur grup de copii.

Ai uitat parola?


ZIBOGAZETTE

Abonează-te ACUM la newsletter!