Concursul Zibo, editia a IIa

Concurs online cu poze si filmulete copii

incarca poze si filmulete copii pe Zibo.ro

Aboneaza-te la stiri si noutati

Incarca acum o poza sau un filmulet cu copilul tau si poti castiga unul din premiile Concursului Zibo, concurs online cu poze si filmulete copii.

Vezi AICI interviu cu Stroe Virginia,  castigatoarea  Marele Premiu la prima editie a Concursului Zibo.

 

La a IIa edtitei a Concursului Zibo poti castiga unul din premiile:

  • Marele Premiu - 5.000 euro
  • 6 excursii la Disneyland pentru 2 persoane (un copil si un parinte)
  • 43 premii in valoare de 550 ron, pentru castigatorii Concursului Zibo pe fiecare judet
  • 258 cadouri constand in cate un caiet personalizat cu mascota Zibo

concurs online poze si filmulete copii

Poate participa la Concursul Zibo  orice imagine sau filmulet incarcat pe www.zibo.ro si inscris in Concursul Zibo. Pentru a incarca poze si filmulete cu copii pe www.zibo.ro trebuie sa devii ziborian, creindu-ti  AICI cont pe www.zibo.ro. Participantii la concursul online cu poze si filmulete copii trebuie sa fie de acord cu Termeni si conditii si Regulamentul concursului.

Concursul Zibo cu poze si filmulete copii se desfasoara pana la exprimarea a 1.500.000 de voturi, conform Regulamentului.

Clasamentele se vor realiza la nivel national si judetean, numarul de voturi fiind secret. Utilizatorii isi vor cunoaste doar numarul de voturi de la propriile materiale inscrise in concurs. Topurile judetene vot putea fi vizibile pe fiecare categorie (un top pentru video copii si 5 topuri pentru fiecare categorie de la foto copii).

 

 

Premiile se vor acorda dupa cum urmeaza:

  • Marele Premiu va fi castigat de ziborianul (utilizator zibo.ro) al carui poza sau filmulet va aduna cele mai multe voturi la finalul concursului, la nivel national.
  • castigatorii celor 5 categorii foto(joaca si vacanta, zambetul perfect, cu familia, aniversari si serbari, diverse) plus unul la  video copii vor fi recompensati cu cate o excursie de 3  (trei) zile la Disneyland - Paris, pentru un copil si un parinte. La categoria in care pe primul loc va fi situat marele castigator, premiul va fi acordat pozei sau filmuletului aflat pe locul II.
  • castigatorii topurilor judetene (plus strainatate) vor castiga 550 ron.
  • castigatorii celor 6 categorii (5 foto plus unul video) pe judete vor primi cate o excursie de o zi pentru intreaga familie (3 persoane).

Nota importanta!

Castigatorii Concursului Zibo (si familiile acestora) de la prima editie  pot participa la editia a IIa a Concursului Zibo (concurs online cu poze si filmulete copii), insa vor putea deveni castigatori ai concursului doar daca castiga un premiu superior celui castigat la prima editie, in ordinea prezentarii lor.

Intra AICI petru a afla cum poti castiga zibari pentru ati vota pozele sau filmulete inscrise in concurs.

Important!

Topul pozelor si filmuletelor inscrise in Concursul Zibo este SECRET. Poti afla doar numarul de voturi ale pozelor sau filmuletelor tale, din Planeta Mea, Media.

Poti afla topurile pe judete si categorii (fara numarul de voturi), accesand planeta foto sau planeta video, categoria dorita, apoi judetul tau.


 

Click AICI pentru a vedea lista completa a castigatorilor primei editii a Concursului Zibo, iar AICI poti viziona ceea ce spun castigatorii despre zibo.ro si concursurile sale.

Urmareste cum s-au distrat castigatorii excursiilor la Disneyland:

 

 

 

 

 

Mai poti participa si la alte concursuri online pentru copii organizate de zibo.ro:

Vezi in continuare lista celor peste 1.000 de castigatori Zibo.ro.

 

Ai uitat parola?


Arhivă:


ZIBOGAZETTE

Abonează-te ACUM la newsletter!