Propuneri pentru "Scoala altfel"

Saptamana familiei, saptamana fara TV

 

Dragi prieteni,

               Ne bucuram foarte mult ca si in acest an, in saptamana 2 – 6 aprilie 2012, putem organiza actiunea "Saptamana familiei, saptamana fara TV".

              Aflata la editia a III-a, actiunea din acest an va avea un impact extraordinar, mai ales pentru ca in acest an Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului a hotarat sa declare aceasta saptamana (2 – 6 aprilie) o "Scoala altfel". In aceasta saptamana copiii vor merge la scoala, insa nu se vor tine ore, ci vor fi organizate activitati extracurriculare si extrascolare.

              Cele mai importante actiuni organizate de Zibo.ro vor fi binenteles:

 

  •    Vizite la MUZEE, GRADINI ZOOLOGICE si BOTANICE. Si in acest an vom avea parteneriate cu peste 250 de muzee, gradini zoologice si botanice, ce vor oferi INTRARE GRATUITA in data de 3 aprilie, copiilor din scolile partenere cu zibo.ro. Trebuie doar sa intrati pe pagina "Scoala altfel" si sa descarcati biletul. Pentru o clasa este suficient un singur bilet si parteneriat cu zibo.ro. Profesorii si scolile sunt rugate sa ne contacteze pe email la office@zibo.ro.

             Detalii despre lista muzeelor partenere, le puteti gasi pe pagina "Saptamana familiei, saptamana fara TV".

             Cu siguranta in acest an vor fi foarte multe scoli care se vor inscrie, asa ca va fi bine sa va pregatiti din timp. Nu de alta, insa sunt muzee care au numar limitat de vizitatori.

 

  •     Simpozioane organizate la Bibliotecile Judetene, unde oficialitati locale vor citi povesti celor mici. Data fiind capacitatea mica a multor spatii din Bibliotecile Judetene si pentru aceste activitati ar fi bine sa va manifestati intentia din timp.

             Puneti orice intrebari, sugestii, propuneri, va rog sa ne scrieti la comentarii. Va vom raspunde la orice intrebare legata de actiunea noastra in timp util!

             Va multumim si haideti ca impreuna sa organizam cea mai frumoasa actiune sociala din Romania in anul 2012.
0

COMENTARII (2)

anca ( 19 Ianuarie 2012 00:14 )
De ce oare nu pot sa deschid lista cu muzeele si gradinile zoologice pt.a vedea care au pe 3 aprilie intrarea gratuita, am incercat la mai multe judete si tot nu merge. Oare de ce???

ziborianul ( 19 Ianuarie 2012 00:14 )
Am verificat. Merge la toate judetele. Poate dureaza pana se incarca. Insa merge destul de usor. E drept ca inca nu am completat lista cu toate muzeele cu care avem incheiate parteneriate. Saptamana asta trebuie sa updatam datele.

Cod de verificare

Caractere rămase: 500