Compunere despre mama

Mama mea

Compunere scrisa de eleva Pavlov Simina, clasa a II-a A, Scoala Generala Nr. 6 "Iacob Muresianu", Brasov

Indrumator: Marilena Leurzeanu

 

Compunere inscrisa in Concurs de compuneri si poezii "Mama mea"

 
Simina Maria ma cheama, chiar dinainte de a fi ales! toata lumea are de ales si daca-mi amintesc eu bine, am fost pusa sa aleg. Sa stau cumintica in plamanii norilor sau sa ting inima universului - Pamantul.
Am ales strigarea terestra, prima lumina a ochilor mei - mama! Stiam deja ca purtam acelas nume, dar nu stiam ca fiecare respiratie a mea avea sa poarte parfumul etern al scumpei mele maicute.
Cand cerul l-am privit, ingerii ma salutau zambitori si multumiti de alegerea mea.
Acum, eram cu totii o singura fiinta - Dumnezeu!
Cand am facut prima mea rugaciune, era o zi de poveste cu nameti uriasi si fulgi de nea prietenosi. Era ziua tatalui meu, 26 decembrie. Aceasta avea sa ramana ziua botezului meu, zi, cand impreuna cu ingerii mei am ales inca un suflet: o surioara. Ioana Alexis o va chema si menirea ei va fi, ca, intr-o zi de primavara la increstinarea sa, mai exact de ziua mamei sa aleaga Sfanta Treime si, Delia Petra sa fie cel de-al treilea suflet la noi in casa.
Oare noi am ales cu adevarat sau mama ne-a ales pe noi? Daca vreunul dintre voi, dragii mei cititori, stie raspunsul, ma gasesti in clasa a doua, intr-o alta zi de primavara si in suflet si pe pr chipul iubit al mamei - 8 Martie!
 
0

COMENTARII (1)

oleg.roman ( 25 Martie 2012 10:16 )
frumoooooos

Cod de verificare

Caractere rămase: 500

Ai uitat parola?


ZIBOGAZETTE

Abonează-te ACUM la newsletter!