Doamna mea

 

       Pe doamna diriginta o cunosc cam de pe clasa 1.Ea venea des pe la noi in clasa ne lauda ca suntem frumosi, cuminti.

 

       S-a intamplat ca o data sa lipsesca domnul nostru invatator , iar atunci doamna Daciana Loi a venit si a facut cu noi ora de matematica. Inca de pe clasa a patra o iubeam din ce in ce mai mult si ea a fost convinsa ca de pe clasa a cincea vom fi clasa ei.

 

Doamna diriginta arata foarte bine, pare o domnisoara de 16 ani. Are o statura potrivita. Are ochii caprui , parul intotdeauna aranjat frumos , se intretine foarte bine si este aranjata tot timpul . Zilnic este foarte aranjata si mereu in pas cu moda . Din prima zi de clasa a cincea, doamna diriginta ne-a primit cu bratele deschise . Zi de zi ea a inceput sa se apropie din ce in ce mai mult de noi , ne iubeste ca si pe copii ei.In ultimul timp , si-a facut din ce in ce mai mult timp pentru noi,si a facut multe pregatiri cu noi in special la matematica. Nu este zi in care sa nu intre la noi in clasa , sa ne intrebe despre tot ce facem , sau ce probleme avem . Datorita doamnei diriginte am infrumusetat clasa , am facut un gest frumos pentru niste copii sarmani. 
 

        Ne ajuta la tot ceea ce tine de scoala , iar noi apelam la ea la orice problema . Este deosebita prin tot ceea ce face . Ne-a promis ca vom face si cateva excursii, iar noi asteptam astfel de momente. Noi o indragim foarte mult si o ascultam cat se poate .
 

        Promitem ca o sa o ajutam si sa o sustinem in toate proiectele pe care dansa si le-a propus sa le faca in cadrul scolii, ca doar asa am putea sa-i multumim intr-o oarecare masura pentru ce a facut pentru noi. 
 

        Noi o iubim nespus de mult , si o rugam sa ne ierte daca mai facem cate-o gresala. Eu cred ca orice clasa si-ar dori sa aiba o asa diriginta fiind model demn de urmat . 
 

  ''Doamna diriginta va doresc sa aveti parte de toata caldura omenirii, un ocean de sanatate si toate florile lumii adunate in cel mai frumos buchet''!!!

 

  Va doresc '' Tinerete fara batranete si viata fara de moarte ''......

 

 

Abrudan Daria Rebeca clasa a V-a

Liceul Teoretic “Octavian Goga” Huedin

Loc. Huedin, jud. Cluj

Prof. Daciana Loi

 

 

 

 

 

 
0

COMENTARII (2)

dana ( 02 Mai 2013 16:51 )
super, cred ca diriginta ta merita asa cuvinte frumoase

ana ( 08 Mai 2013 08:55 )
Foarte frumos Daria,esti de apreciat pt cuvintele frumoase adresate d-nei tale Diriginte,cred ca parinti tai sunt mandri ca au un asa copil minunat,succes pe mai departe tineo tot asa bravo!

Cod de verificare

Caractere rămase: 500