Sa stii mai multe, sa fii mai bun

6

Categorie: Actiuni pentru copii

Zonă/Județ: Național

Vizualizări: 13806


Campanii:

(detalii pe pagina campaniei)

Saptamana familiei, saptamana fara TV- butonSa stii mai multe, sa fii mai bunbuton Pauza de educatie fizicabuton Crosul copiilor

 

Conform Ordinului nr. 5635/2012 al ministrului Educatiei Nationale, saptamana 1 - 5 aprilie 2013 va fi dedicata activitatilor extracurriculare si extrascolare, in cadrul programului "Sa stii mai multe, sa fii mai bun"

Scopul acestui program este implicarea tuturor copiilor prescolari/elevilor si a cadrelor didactice in activitati care sa raspunda intereselor si preocuparilor diverse ale copiilor prescolari/elevilor, sa puna in valoare talentele si capacitatile acestora in diferite domenii, nu neaparat in cele prezente in curriculumul national, si sa stimuleze participarea lor la actiuni variate, in contexte nonformale.

 
In cadrul programului "Sa stii mai multe, sa fii mai bun" Zibo.ro va invita la urmatoarele actiuni:

 

 

 

Pentru a primi diploma de participare in cadrul actiunilor din programul "Sa stii mai multe, sa fii mai bun" incarcati poze pe Zibo.ro si inscrieti-le in concursul  "Imagini din programul scolar -Sa stii mai multe, sa fii mai bun-" 

 

 

Premiu

Profesorul cu cea mai votata poza din concurs va primi un premiu constand intr-o excursie pentru 5(cinci) elevi si un profesor, pentru 6 zile si 5 nopti, la Pensiunea Helen, din Rasnov. Se asigura cazare, 3 mese pe zi. NU se asigura transport.

Profesorul va decide care sunt cei 5 copii care vor merge in excusrie, dintre elevii care apar in fotografia inscrisa in concurs.

Vezi AICI cum s-au distrat castigatorii de anul trecut!

Ai uitat parola?